Avagy egy hobbista tévelygései

Kiwi Madár

Kiwi Madár

365 napos projekt

2015. július 22. - Kiwi Madar

Egy új, hosszútávú projektbe kezdtem bele. Mint a címből is látszik, ez 365 napig tart. A projekt lényege, hogy minden nap fotózásra "kényszerítsen". Habár ez eddig is megvolt, ez a projekt annyiban mégis másabb, hogy jelen esetben igyekszem érdekes témákat meglátni és megörökíteni. Az erre a célra készült tumblr oldalamat ITT, vagy az oldalsó sávban a linkek alatt lehet megtalálni.

Az ötletet és nem kevés inspirációt Garai Antal (Atom) hasonló befejezett projektjéből merítettem. Nagyon megtetszett az ötlet, mert a fejlődés lehetőségével kecsegtet és mert többszöri átgondolás után is jó ötletnek tűnik. Kicsit szakítottam a szokásokkal és nem január elsején, hanem július 20-án kezdtem.

Mit remélek a projekttől? Egyrészt azt, hogy fejleszteni fogja a látásmódomat, másrészről azt, hogy segít egy kicsit utat mutatni a fotózásban (mit szeretek fotózni, esetleg van-e valamihez érzékem) és végül, de nem utolsó sorban terápiás jelleggel is működhet a dolog egy hosszú nap után.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kivvimadar.blog.hu/api/trackback/id/tr287648102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása